202 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.07.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου εκδήλωσης

Γιώργος Οικονόμου: Χάος

Videos

Ορφέας

Get Adobe Flash player

Ένα μουσικό concept από το γιωργο οικονομου είναι διαθέσιμο στο youtube και αφορά στην κάθε μορφή βίας και στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η ιστορία ξεκίνησε πριν χρόνια και υλοποιήθηκε στον πρώτο δίσκο με τίτλο "Φιγούρα στο δρόμο" και το τραγούδι "Σειρήνες". Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει με ένα "prequel" τραγούδι το "Χάος" που συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο δίσκο με τίτλο "Μες στη σιωπή μου" και ουσιαστικά προϋπάρχει σαν ροή γεγονότων, του πρώτου τραγουδιού.
Ο γιωργος οικονομου θλίβεται, οργίζεται, πληγώνεται και μας μεταφέρει τη δική του οπτική για την κοινωνική βία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το βίντεο που υπάρχει στην προσωπική του σελίδα στο youtube αποτελεί ένα film concept που κινηματογραφήθηκε στο ΓΑΙΑ live στις 7 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος σε μία παραγωγή των go productions και tk film & photo. Ήδη ο τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί το τρίτο μέρος αυτού του concept, το οποίο θα συμπεριλάβει στον τρίτο του δίσκο (μελλοντικά). Δεν αποκλείεται το ολοκληρωμένο έργο, που παρουσιάζεται τμηματικά στους δίσκους του, να κινηματογραφηθεί και να παρουσιαστεί ως ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους.
Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Εκεί που σμίγει η αγάπη των ανθρώπων είναι η πατρίδα σου.
Γιάννης Ρίτσος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS