152 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
24.08.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Νέο Τραγούδι | Γιάννης Μυτιληναίος - "Μετά το τέλος της βροχής"

Videos

Ορφέας

Get Adobe Flash player

Νέο Τραγούδι 2013
Γιάννης Μυτιληναίος  - "Μετά το τέλος της βροχής"
 
"Μετά το τέλος της βροχής" ονομάζεται το νέο τραγούδι του Γιάννη Μυτιληναίου, σε μουσική δική του και στίχους της Νικολέτας Περάκη.
Ο Γιάννης Μυτιληναίος, ύστερα απο χρόνια συνεργασίας με τη στιχουργό, αποφάσισε να κυκλοφορήσει διαδικτυακά ένα απο τα κοινά τους έργα.
Το τραγούδι αυτό συμμετέχει και στο φετινό μουσικό διαγωνισμό της Musicheaven, το οποίο μπορούν να ψηφίζουν μόνο τα ενεργά μέλη του site.
 
 
Λίγα λόγια για τον Γιάννη Μυτιληναίο...
 
O Γιάννης Μυτιληναίος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1987 στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις 5 ετών ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και μπουζούκι. Τα πρώτα του τραγούδια, τα έγραψε όταν πήγαινε ακόμα σχολείο και συμμετέχει σε διάφορα σχολικά γκρουπ δίνοντας συναυλίες σε μουσικές σκηνές/εκδηλώσεις.
Σε ηλικία μόλις 17 ετών συμμετέχει στον δίσκο του Μαρίνου Γιαμαλάκη «Στο Διαδίκτυο» με το τραγούδι «Εσύ που ήσουν».
Το 2005 ξεκινά επαγγελματικά πια στο πλευρό του Αντώνη Καλογιάννη.
Ακολουθούν εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές και ρεμπετάδικα της Αθήνας.
Το 2007 παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino.
Το καλοκαίρι του 2008 εμφανίζεται στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και στην συνέχεια τον Νοέμβρη ξεκινά την συνεργασία του με την Γλυκερία όπου την ακολουθεί σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το 2009 συμμετέχει στην περιοδεία της Γλυκερίας σε Αυστραλία και Αμερική όπου μαζί βρισκόταν και ο Κώστας Καραφώτης.
Το Δεκέμβρη του 2009 εμφανίστηκε στο «Πλατό» με τους Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Κώστα Καραφώτη. Και στην συνέχεια στο «FIX LIVE» στην Θεσσαλονίκη με τους Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Λιανό.
Έως τώρα συνεχίζει στο πλευρό της Γλυκερίας και παράλληλα κάνει προσωπικές εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Αθήνας.
 
Το 2011 κυκλοφορεί διαδικτυακά το τραγούδι "Χρώματα", που είναι σε μουσική και στίχους του Μιχάλη Κουρνιώτη, ενώ το 2012 κυκλοφορεί το τραγούδι "Εσείς 300" υπογράφει συνθετικά ο ίδιος και στιχουργικά ο Θάνος Λέγγας.
Η αρχή του 2013 τον βρίσκει να κυκλοφορεί το τραγούδι "Μετά το Τέλος της βροχής" σε σύνθεση δική του και στίχους Νικολέτας Περάκη.
 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Χτύπος γλυκόλαλης καμπάνας, μια πασχαλιά που κουβαλά μαζί της και το αεράκι του Επιτάφιου είναι για τους Έλληνες ο Πάριος. Μια ηχώ από τις γυναίκες που αγάπησε. Ένα φωτόδεντρο στην αυλή του ελληνικού τραγουδιού. Δεν είναι τυχαίο πως από πολύ νωρίς ο Καζαντζίδης μου είχε εμπιστευτεί ότι αυτόν θαύμαζε περισσότερο από τη γενιά του. Δεν είναι τυχαίο ότι Φλέρυ Νταντωνάκη, η μεγαλύτερα για μένα Ελληνίδα τραγουδίστρια, τρελαινόταν με τον Πάριο
Γιώργος Λιάνης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

25/8/1934 Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

ΤΥΧΑΙΑ TAGS