182 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
24.08.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Νέο video clip της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Videos

Ορφέας

Get Adobe Flash player

Το νέο τραγούδι της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Κώστα Λειβαδά «Των Φίλων Τα Σπίτια», πήρε πρόσφατα εικόνα, που καταφέρνει μάλιστα να μεταδώσει τη συγκίνηση του τραγουδιού, μέσα από ένα μονοπλάνο!

 

Το τραγούδι «Των Φίλων Τα Σπίτια», που φέρνει ξανά μαζί μετά από χρόνια τους δύο δημιουργούς, γυρίστηκε σε video clip από την Κλαίρη Φαφούτη και με ένα αριστοτεχνικό μονοπλάνο καταφέρνει να αποδώσει τη χαρά, την λύπη, την αγάπη και τη φιλία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Ολη η δραματουργία λαμβάνει χώρα σε ένα συνηθισμένο νεανικό σαλόνι, με ένα παράθυρο να αλλάζει κάθε φορά το σκηνικό.

 

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει η ίδια με τη βοήθεια του Κώστα Λειβαδά που υπογράφει τους στίχους και προλογίζει το επερχόμενο album της Ελένης Τσαλιγοπούλου. 
 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Ο καιρός σκουλήκιασε.
Κατερίνα Γώγου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

25/8/1934 Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

ΤΥΧΑΙΑ TAGS