120 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.07.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Το νέο VIDEO CLIP | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ - «ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΑΙΟ»

Videos

Ορφέας

Get Adobe Flash player

 Το νέο VIDEO CLIP του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ για το τραγούδι «ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΑΙΟ»

Με αυθεντικές σκηνές από τα παιδικά του χρόνια!
 
Έτοιμο είναι το video clip για το ήδη αγαπημένο τραγούδι «Παιδί Γενναίο» του Κωνσταντίνου Αργυρού σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Γιάννη Δόξα.
 
Το πρωτότυπο και συγκινησιακά φορτισμένο video clip περιέχει αυθεντικές σκηνές από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του νεαρού τραγουδιστή, στιγμιότυπα από παιδικά παιχνίδια με τον δίδυμο αδερφό του Παύλο και την δίδυμη αδερφή του Κατερίνα, οικογενειακά ταξίδια και εφηβικά πάρτι που βρέθηκαν σε ξεχασμένες βιντεοκασέτες στο πατρικό του σπίτι. Περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από προηγούμενα video clips («Μάλλον Κάτι Ξέρω» και «Ποτέ Ξανά»).

Τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγιναν την Παρασκευή 1η Μαρτίου σε κινηματογραφικό στούντιο στο Γκάζι και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Δέδες, ενώ το styling οι Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης.

Το «Παιδί Γενναίο» είναι το δεύτερο single (μετά το super-hit «Ποτέ Ξανά») από το καταπληκτικό άλμπουμ «Παιδί Γενναίο» του οποίου την παραγωγή και τη μουσική υπογράφει εξολοκλήρου Γιώργος Θεοφάνους, συνθέτης των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών.

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Κάθε μου λέξη μια σταγόνα αίμα.
Μίλτος Σαχτούρης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS