173 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
21.10.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Ιωάννα Φατιόνα Χύζμο

Η έναρξη για τις μουσικές βραδιές που διοργανώνει το e-orfeas.gr στο Gialino Upstage πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Η Ασπασία Στρατηγού και ο Θοδωρής Μέρμηγκας συνέβαλαν στο τραγουδιστικό κομμάτι της βραδιάς. Ενώ ο Παντελής Θαλασσινός ως  επίτιμος καλεσμένος, την απογείωσε με τις ξεχωριστές του ερμηνείες κι εξέφρασε τον θαυμασμό και την συμπάθειά του προς το πρόσωπο της Ασπασίας αλλά και των υπόλοιπων μουσικών επιμέρους.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Ασπασία να παρουσιάζει κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο «Τα έργα της καρδιάς», αλλά και τραγούδια από παλιότερες συνεργασίες της με καταξιωμένους ερμηνευτές και δημιουργούς καθώς επίσης και άλλα γνωστά κι αγαπημένα. Μεταξύ άλλων τραγουδιών που ακούστηκαν ήταν τα: «Σ΄ τα είπα όλα» του Μάλαμα, το «Καμινάλια» που είχε ερμηνεύσει σε ντουέτο με τον Γιώργο Νταλάρα, «το Εισιτήριο», το «Ανάθεμά σε», «Το δάκρυ του Ψηλορείτη».
Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και σε συνδυασμό με την καθαρή εικόνα των καλλιτεχνών και του ήχου, συνέβαλαν στην δημιουργία μιας όμορφης βραδιάς.
  Η ίδια η Ασπασία έχει κερδίσει τον σεβασμό προς το ταλέντο της και την αναγνώριση από όσους έχει συνεργαστεί αλλά και από το ακροατήριο που απολαμβάνει τις ερμηνείες της. Εκτός από την καλή προετοιμασία, πράγμα που αντιλαμβάνεται εκ του αποτελέσματος, όποιος παρακολουθήσει οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα. Η Ασπασία σέβεται τα αυτιά και τα μάτια των ανθρώπων που την παρακολουθούν. Πράγμα που είναι υποτιμημένο στις εποχές μας.
 
 
 
Το Γυάλινο και ο Ορφέας θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν για τον μήνα Δεκέμβριο μουσικές βραδιές με αξιόλογους καλλιτέχνες που θα αποτελέσουν κίνητρο να βγούμε από τα σπίτι μας και να γεμίσουμε τα βράδια μας με μουσική. 
 
Φωτογραφίες: Ιωάννα Φατιόνα Χύζμο
 
Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δε με αφορούν. Τί θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να ‘στε όλοι καλά. Στον τάφο μου να γράψετε: «Αντιστάθηκε το 1941 - 1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967 - 1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989 - 1996 στην ηθική σήψη». Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια.
Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης (1922 - 2011), νομικός

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

21/10/1907 Γεννήθηκε ο σουρεαλιστής ζωγράφος και ποιητής Νίκος Εγγονόπουλος
22/10/1937 Γεννήθηκε ο συνθέτης Μάνος Λοίζος