176 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.08.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Καλή Βανδώρου

Η Νίνα Λοτσάρη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια ντίβα της σύγχρονης εποχής που με τις εμφανίσεις της κάνει πράγματα που δε γίνονται από καμιά άλλη συνάδελφό της. Ένα από αυτά είναι η παράσταση που παρουσιάζει μαζί με τους συνεργάτες της στο ανανεωμένο Casablanca Music Hall, με τον τίτλο «Blab la & Cha Cha Cha». Σε ρόλο ηθοποιού – τραγουδιστή – χορευτή εμφανίζεται ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ ο Παντελής Καναράκης κατέχει την ειδικότητα σε όλα τα πόστα. Ο πρωτοεμφανιζόμενος Patric Guibert που γνωρίσαμε από το X-Factor III, ερμηνεύει και χορεύει κυρίως γαλλικά και αγγλικά τραγούδια και το γυναικείο συγκρότημα Sugarplums μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο με τα όμορφα κορίτσια που το απαρτίζουν όσο και με την ερμηνευτική και κινητική τους άνεση.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που έγινε στις 19 Ιανουαρίου, οι θαμώνες του Casablanca ήταν όλοι γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού – τηλεοπτικού χώρου. Έτσι, αναμενόμενο ήταν οι συντελεστές του προγράμματος να έχουν μια μεγάλου βαθμού επικοινωνία με τους συναδέλφους τους, οι οποίοι από τις θέσεις τους φάνηκαν να διασκεδάζουν – και με το παραπάνω – αυτή τους την έξοδο, αφού συμμετείχαν ευχάριστα στις προκλήσεις των ηθοποιών.
Το περιεχόμενο του προγράμματος σίγουρα δεν μπορεί να περιγραφεί εξολοκλήρου σε ένα ρεπορτάζ… και δεν πρέπει κιόλας, γιατί έτσι θα χαθεί η μαγεία της παράστασης. Σε γενικές γραμμές, έχει τα πάντα! Έχει εξαιρετικά έξυπνα σκετσάκια που εμπεριέχουν τα σημερινά γεγονότα από τον Κατσούλη και τον Καναράκη (πραγματικά απίστευτο ήταν εκείνο που μιλούσε για ένα τούρκικο σήριαλ…), έχει τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε («Sex bomb», «Mambo Italiano», «L O V E», « Ο σύρτης» και πολλά άλλα), έχει συγχρονισμένα χορευτικά από το μπαλέτο και τους ηθοποιούς, ενώ τέλος, έχει και πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από τους εργαζόμενους του μαγαζιού. Το τελευταίο μπορεί να μην ανήκει στο περιεχόμενο της παράστασης, αλλά είναι εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα. Μόνη ένσταση στη ροή του προγράμματος είναι το τελευταίο μέρος, στο οποίο ακούγονται από την Λοτσάρη τραγούδια του Χιώτη, του Χατζιδάκι και άλλων Ελλήνων συνθετών. Αυτό το κομμάτι θα μπορούσε να λείπει, αφού ήταν εντελώς παράταιρο με το κλίμα της υπόλοιπης παράστασης.Ποιο είναι το συμπέρασμα, λοιπόν; Ότι αυτή η προσπάθεια αξίζει από κάθε άποψη, πολύ περισσότερο, μάλιστα,  όταν πραγματοποιείται σε μια εποχή που η οικονομική κρίση επηρεάζει του πάντες. Από ό,τι φαίνεται, στην παραγωγή του «Blab la & Cha Cha Cha» δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο, αφού τα πάντα είναι πλουσιοπάροχα.


Φωτογραφίες
Πάτρα Μαγνήσαλη

 

 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Το παραμύθι της τέχνης λέει πάντα την αλήθεια
Διονύσης Σαββόπουλος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/8/1952 Γεννήθηκε στην Κέρκυρα η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος