93 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.11.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Ιωάννα Φατιόνα Χύζμο

Ο Χρήστος Δάντης στο Noiz Club

Μουσικά ρεπορτάζ

Ιωάννα Φατιόνα Χύζμο

Ο Χρήστος Δάντης εμφανίστηκε για μια μοναδική βραδιά στο Noiz Club, την Κυριακή 22/1. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει πλέον αποκτήσει ένα κοινό που τον ακολουθεί και ο ίδιος φροντίζει να μην τους απογοητεύει κάθε φορά που εκείνοι επιλέγουν να τον παρακολουθήσουν.

Την βραδιά άνοιξε η Αλεξάνδρα Κόνιακ, ένα νέο, όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που, ερμήνευσε τραγούδια από την Nina Simone και το «Feeling Good» μέχρι, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και το «Τα λέμε».  
Μισή ώρα μετά τις δώδεκα, ανέβηκε στην σκηνή ο Χρήστος Δάντης. Το κοινό τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και προσμονή. Τα τραγούδια που επέλεξε να πει, δεν ήταν μόνο ελληνικά, ήταν και ξενόγλωσσα.  Ξεκίνησε  με δικές του επιτυχίες και αγαπημένες από τους θεατές. Μεταξύ άλλων ακούσαμε τα: «Κάποιος σ’ αγαπάει», «Πάμε για Ρεφρέν», «Εκτός τροχιάς», «Τη ζωή μου καιω», «Κομμάτια» και συνέχισε με το: «Not Madonna», το «Τσικαμπούμ» και πολλά ακόμα. Η παρουσία και η ενέργεια που μετέδωσε στους ακροατές ήταν πολύ δυναμική κι απ’ ότι φάνηκε όλοι το ευχαριστήθηκαν.  Δε θα μπορούσε όμως, να παραλείψει να πει το «Παλιό μου παλτό» για να κλείσει αυτή τη μουσική βραδιά. Ένα τραγούδι με εξαιρετικό στίχο, μουσική και συναίσθημα. Όπως ήταν φυσικό όλοι όσοι παραβρεθήκαμε συνοδέψαμε την ερμηνεία του. Το NOIZ θα συνεχίσει να φιλοξενεί τραγουδιστές – κάθε Κυριακή -  και να διοργανώνει εξίσου πετυχημένες βραδιές με χορηγό τον ΟΡΦΕΑ.

 


Φωτογραφίες
Πάτρα Μαγνήσαλη

 

 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι.
Οδυσσέας Ελύτης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

19/11/1944 Γεννήθηκε στη Λευκάδα η μέτζο-σοπράνο Αγνή Μπάλτσα
19/11/1959 Γεννήθηκε ο συνθέτης Νίκος Ζούδιαρης