121 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
23.07.2018
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Καλή Βανδώρου

Πριν από 3,5 χρόνια δημιουργήθηκε στην πανέμορφη Κέρκυρα το συγκρότημα «Μικρόκοσμοι». Το 2011 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο «Κάθε μέρα όπως πάντα», ενώ αρκετά συχνά πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μία από αυτές τις εμφανίσεις, έγινε την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Vitamina, στο πλαίσιο των μουσικών βραδιών που διοργανώνει σε αυτόν τον χώρο ο Ορφέας. Τα τραγούδια που ερμήνευσαν τα τρία από τα συνολικά πέντε μέλη που εμφανίστηκαν εκεί,  ήταν στο αγαπημένο ύφος του συγκροτήματος, το ακουστικό. Είναι αυτονόητο ότι έπαιξαν τα τραγούδια του δίσκου τους, αλλά ακόμα και άλλα δικά τους που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, ενώ ερμήνευσαν και κομμάτια άλλων δημιουργών όπως τα «Παραμύθι με λυπημένο τέλος» και «Εν λευκώ».
Άλλο ένα επιτυχημένο live στο Vitamina ολοκληρώθηκε με την ήρεμη και διακριτική εμφάνιση των Μικρόκοσμων, αφού οι άνθρωποι που τους απαρτίζουν τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα του κοινού μέσα από την αληθινή και μελωδική παρουσίαση του προγράμματός τους.

 

  
  
  
  

Φωτογραφίες: Καλή Βανδώρου

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων και σαν παιδάκι τα γκρεμίζει ο Χρόνος με το πόδι.
Κώστας Καρυωτάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

23/7/1996 Πέθανε στην Αθήνα, χτυπημένη από τον καρκίνο, η ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην κινηματογραφική της καριέρα, τραγούδησε τραγούδια πολλών μεγάλων συνθετών.
23/7/2011 Πέθανε στο Λονδίνο η τραγουδίστρια Amy Winehouse