112 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
13.11.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Νικολέτα Περάκη

Οι On Stage The Band επανήλθαν στις μουσικές σκηνές το 2012, έχοντας στο βασικό τους κορμό από το 2000 την Κατερίνα Μπαλιώτη, τον Φώτη Καρατασάκη, τον Φώτη Πολίτη και τον Τάκη Κλούρα. Με τη φετινή συμμετοχή του Γιώργου Βαλαβάνη, του Μιχάλη Λαμπρόπουλου και της Ελένης Σελλούντου, στο συγκρότημα προστέθηκαν   rock, blues και funk στοιχεία. Η «χημεία» που δημιουργήθηκε κρατά τα δεσμά της σταθερά ως και σήμερα, δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε τους εμφάνιση!
Το Σάββατο  9 Ιουνίου, οι On Stage the Band με την Ελένη Σελλούντου εμφανίστηκαν στο Θέατρο Eliart, εντυπωσιάζοντας με την ενεργητικότητα τους λάτρεις της Jazz που παρευρέθηκαν εκεί για να τους απολαύσουν!  Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει ο Ορφέας, καθώς αποτελούσε βασικό χορηγό του live. Το συγκρότημα ήρθε να κλείσει με τον πιο επιτυχή τρόπο τις βραδιές που διοργάνωσε το θέατρο σε συνεργασία με το περιοδικό, οι οποίες είχαν «Πέντε νέες γυναικείες φωνές live στο θέατρο Eliart».
Οι O.S.T.B. είναι μία ρυθμική soul, blues & funk μπάντα με ένα δικό της προσωπικό ηχόχρωμα, που τα δίνει όλα επάνω στην σκηνή και ανεβάζει το κέφι με την μοναδική φωνή της Ελένης Σελλούντου. Αυτό απέδειξαν τη βραδιά του περασμένου Σαββάτου στο Eliart και τους ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία που προσέφεραν με το συναρπαστικό τους ρυθμό!

Get Adobe Flash player
Αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες του συγκροτήματος ΟΝ STAGE THE BAND για τη βραδιά του live Σάββατο 9 Ιουνίου στο θέατρο Eliart

 

  
  
 
 

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Το γιαούρτι, που μια μέρα πριν από το ευρώ, έκανε 48 δραχμές και μια μέρα μετά τριακόσιες πενήντα – σε δραχμές – εμείς το φάγαμε αδιαμαρτύρητα. Το ίδιο γιαούρτι ήταν, ίσως και χειρότερο, αλλά εμείς το πληρώσαμε χωρίς να πούμε λέξη. Δηλαδή ως λαός είμαστε πολύ του γιαουρτιού.
Σταμάτης Κραουνάκης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

14/11/1949 Γεννήθηκε ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Γερμανός
14/11/1952 Γεννήθηκε στην Αθήνα η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη
14/11/1989 Ο Μάνος Χατζιδάκις ίδρυσε την Ορχήστρα των Χρωμάτων

ΤΥΧΑΙΑ TAGS