162 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.11.2019
Ορφέας | Main Feed

Μουσικά ρεπορτάζ

Αγγέλικα Παπαδάκου - Βαγενά

 

 

 

 

 

 

 

Την περασμένη Δευτέρα μια ξεχωριστή βραδιά με την Ηρώ έλαβε χώρα στο Half Note στο Μετς. Μια βραδιά, που όσοι ήταν εκεί και κατέκλυσαν το μαγαζί θα την θυμούνται για πολύ καιρό. Το live της Ηρώς περιελάμβανε ένα εξαιρετικό ξένο ρεπερτόριο, με τα πιο πολλά τραγούδια να ανήκουν στην Shirley Bassey, αφού η βραδιά ήταν αφιέρωμα σε εκείνη.
Στον πανέμορφο χώρο του Half Note, με ξύλο και πέτρα να κυριαρχούν στην διακόσμησή του, η μαγεία και η ατμόσφαιρα δεν άργησε να δημιουργηθεί. Κατά τις 22:30 το πρόγραμμα ξεκίνησε και από το πρώτο λεπτό το κοινό ένιωσε τη ζεστασιά και τη δύναμη της φωνής της Ηρώς. Με τραγούδια όπως τα «Goldfinger», «This is my life», «Where do I begin», «I who have nothing», «Big Spender», «Amado mio», «I’ll always love you», «I have nothing», «The way we were», η Ηρώ έκανε τον κόσμο να μιλάει για τις φοβερές φωνητικές της δυνατότητες, για το πάθος της, για την θεατρικότητά της, για την αλήθεια και την αμεσότητά της. Για άλλη μια φορά εντυπωσίασε, μάγεψε, ταξίδεψε και ενθουσίασε τους θεατές,π ου είχαν γίνει όλοι μια μεγάλη παρέα μαζί της. Γιατί αυτό είναι το νόημα για έναν καλλιτέχνη, να καταφέρει να φέρει κοντά τον κόσμο και να νιώσει την αγάπη του.
Χωρίς αμφιβολία, η Ηρώ ήταν, είναι και θα είναι μια ειλικρινής καλλιτέχνιδα, που πάντα θα καταφέρνει να ενθουσιάζει και να αφήνει ευχαριστημένο το κοινό που θα την παρακολουθήσει. Και αυτό είναι που ζητάμε στις μέρες μας. Την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μαζί της, στο πιάνο ήταν ο Μιχάλης Κατσαρός και στο μπάσο ο Daniel Adegbola. Δύο εξαιρετικοί μουσικοί, που έδωσαν την πνοή που χρειαζόταν στην βραδιά.

 

 

 

 

 

  
  
  
  

Φωτογραφίες: Αγγέλικα Παπαδάκου - Βαγενά

 

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Πατρίδα είναι αυτό που αντέχει η καρδιά του κάθε ανθρώπου να υπερασπιστεί.
Γιώργος Νταλάρας

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

19/11/1944 Γεννήθηκε στη Λευκάδα η μέτζο-σοπράνο Αγνή Μπάλτσα
19/11/1959 Γεννήθηκε ο συνθέτης Νίκος Ζούδιαρης

ΤΥΧΑΙΑ TAGS