182 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
19.09.2019
Ορφέας | Main Feed
Κείμενο: Δελτίο τύπου | Ιανός

Κάρτα πολιτισμού από τον Ιανό

Η μουσική σήμερα

Ορφέας

Η αλυσίδα πολιτισμού IANOS παρουσιάζει το IANOS CLUB, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών. Το IANOS CLUB εκφράζει την επιθυμία του ΙΑΝΟΥ, παρά το δυσχερές οικονομικό κλίμα, να επενδύσει στους πελάτες και να αναπτυχθεί μέσα από την θεμελίωση της σχέσης μαζί τους. Η ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που προσφέρει ο ΙΑΝΟS βασίζεται στην προσωπική επαφή των πλήρως καταρτισμένων συνεργατών του με τους πελάτες, μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται μέσα στον χρόνο, διαρκεί και εξελίσσεται.
Ταυτόχρονα, η διαρκώς αναπτυσσόμενη προϊοντική ταυτότητα με άξονα τον πολιτισμό καθώς και η συνεχής ροή γεγονότων (παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές παραστάσεις, σεμινάρια, κα) στους χώρους του, συνθέτουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του ΙΑΝΟΥ και την πολύπλευρη σχέση με τους πελάτες του. Το IANOS CLUB εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο και στοχεύει να παγιώσει αυτή τη σχέση, εκφράζοντας τη διαφορετικότητα του IANOΥ. Η δημιουργία ενός τέτοιου προγράμματος αποσκοπεί ακόμα στο να δώσει ‘φωνή’ στους πελάτες, να αυξήσει την ανάδραση και να θεμελιώσει ένα είδος "κοινότητας" ενισχύοντας το αίσθημα συμμετοχής.
Η κάρτα IANOS CLUB είναι μια κάρτα βιβλίου & πολιτισμού  με την οποία τα μέλη της συλλέγουν πόντους μέσω των αγορών τους στα καταστήματα IANOS. Κάθε 1 ευρώ  αγοράς ισοδυναμεί με 3 πόντους*. Η εξαργύρωση των πόντων γίνεται με τη σταδιακή συλλογή τους ως εξής:

1.000 πόντοι: 10 ευρώ
1.500 πόντοι: 20 ευρώ
2.500 πόντοι: 45 ευρώ
5.000 πόντοι: 120 ευρώ
7.500 πόντοι: 200 ευρώ

Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν επίσης μηνιαίες προσφορές βιβλίων & αντικειμένων Artshop, υπογεγραμμένα βιβλία, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και κληρώσεις, κερδίζουν διπλάσιους πόντους  την ημέρα των γενεθλίων τους και σε άλλες ειδικές μέρες μέσα στον χρόνο ενώ έχουν και άμεση ενημέρωση & εξυπηρέτηση μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών.
Παράλληλα η κάρτα IANOS CLUB προσφέρει προνόμια (με τη μορφή έκπτωσης) σε συνεργαζόμενους χώρους σε Αθήνα & Θεσ/νίκη. Το Δίκτυο IANOS CLUB περιλαμβάνει τους παρακάτω συνεργάτες ενώ συνεχίζει να μεγαλώνει κάθε μέρα!
ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ, ΘΕΑΤΡΟ  ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BIOS, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ», ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - Γ.ΑΡΜΕΝΗ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΝ-ΕΠΙ (+,Χ) - ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ : ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ Δ.ΧΟΡΝ, ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ, ΘΕΑΤΡΟ Μ.ΠΑΛΛΑΣ, ΚΙΝ/ΦΟΣ ASTOR HOLLYWOOD 3D, ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ), ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΕΧΝΗΣ ‘ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ’, ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΩΣΤΑΚΗ), ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΜΣΤ), ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ, mastiha Shop, ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, EXCELSIOR HOTEL, CITY HOTEL, HYATT REGENCY, THE MET HOTEL, O&B ATHENS BOUTIQUE HOTEL, ΟΥΖΟΥΜΕΛΑΘΡΟΝ, ‘Β’, TRE MARIE, ΖΥΘΟΣ, ΝΤΟΡΕ, CAFE ΝΙΚΗΣ 35, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΟΥΖΕΡΙ-ΜΠΑΡ
Για περισσότερες πληροφορίες για τους χώρους & τα προσφερόμενα προνόμια επισκεφθείτε το site μας www.ianos.gr.
*Εξαιρούνται τα βιβλία που εμπίπτουν στον Νόμο Ενιαίας Τιμής

Η ΚΑΡΤΑ IANOS CLUB GOLD
Με αγορές άνω των 2000 ευρώ ετησίως, τα μέλη λαμβάνουν την κάρτα IANOS CLUB GOLD, η οποία πέρα από τα παραπάνω προσφέρει ειδική μεταχείριση στους κατόχους της με προσωπική ενημέρωση, δυνατότητα τηλεφωνικής αγοράς & δωρεάν αποστολή βιβλίων σε Αθήνα & Θες/νίκη, δωρεάν εισιτήρια για μουσικές & θεατρικές παραστάσεις και πολλά δώρα. Η εγγραφή στο IANOS CLUB είναι δωρεάν και γίνεται σε όλα τα καταστήματα IANOS καθώς και online στο www.ianos.gr.

ΙΑΝΟS - ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού γενικότερα. Στόχος του είναι να προβάλλει πάντοτε τη συνομιλία και την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες και όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό. Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, της παράδοσης και της νεωτερικότητας, της ιστορίας και του μέλλοντος είναι η δύσκολη ισορροπία που φιλοδοξεί να διατηρήσει και να υπηρετήσει με τις δραστηριότητές του. Αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και, με άξονα το βιβλίο , διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς , με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας.
Ο πρώτος κρίκος στην Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 στη Θεσσαλονίκη, από το Νίκο Καρατζά. Το πρώτο κατάστημα, που αποτελεί και την έδρα της επιχείρησης ως σήμερα, δημιουργήθηκε στην οδό Αριστοτέλους 7 και αποτελεί έναν πολιτιστικό πολυχώρο 1.000 τ.μ., που περιλαμβάνει βιβλιοπωλείο, αίθουσα τέχνης και χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων. Από τότε προστέθηκαν στην Αλυσίδα άλλοι 6 κρίκοι, με τελευταίο – 2008- το IANOS ARTSHOP (Golden Hall) στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, η συνεχής ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων (IANOS Radio, IANOS Digital, IANOS Business Gifts) συνέβαλε έτσι ώστε σήμερα πλέον να έχει καταξιωθεί ο IANOS ως μία από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού. Απόλυτα διακριτή ταυτότητα, καινοτομία και υψηλά πρότυπα ποιότητας-εξυπηρέτησης, είναι οι τρεις πυλώνες στους οποίους βασίζεται η μεγάλη αναγνωρισιμότητα και το δυναμικό επιχειρηματικό προφίλ του ΙΑΝΟΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IANOS CLUB επικοινωνήστε μαζί μας
Τ 2310274275, Ε This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Οι απόψεις και οι σκέψεις των συνεργατών του Ορφέα δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τη γνώμη του περιοδικού.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των άρθρων του Ορφέα, χωρίς προηγούμενη άδεια των υπευθύνων του περιοδικού και του συντάκτη και χωρίς ταυτόχρονη αναφορά της επωνυμίας του περιοδικού, του ονοματεπωνύμου του συντάκτη και του ακριβούς συνδέσμου του άρθρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Άγγιξα, αγάπησα, έσκαψα, σύναξα θλίψη, γέμισα βοή.
Γιώργος Θέμελης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

19/9/1949 Έφυγε από τη ζωή ο συνθέτης κλασικής μουσικής Νίκος Σκαλκώτας
19/9/1969 Γεννήθηκε ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης
20/9/1971 Πέθανε στην Αθήνα ο νομπελίστας ποιητής Γεώργιος Σεφέρης (Γεώργιος Σεφεριάδης)

ΤΥΧΑΙΑ TAGS