192 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
25.08.2019
Ορφέας | Main Feed

Δελτία τύπου

Ορφέας

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές στα πιο ανταγωνιστικά επαγγέλματα του οπτικοακουστικού κλάδου, και υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση από καταξιωμένους επαγγελματίες του ήχου, παραγωγούς μουσικούς και καλλιτέχνες. Οι ενάρξεις των τμημάτων Φεβρουαρίου δίνουν μία ακόμα θαυμάσια ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την Ηχοληψία και την Μουσική με Τεχνολογία, για σπουδές επιπέδου και άμεση είσοδο στην αγορά εργασίας. Στα πιο εξελιγμένα studios που δημιούργησε και προσφέρει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι σπουδαστές του πραγματοποιούν απεριόριστη πρακτική άσκηση, ενώ παράλληλα υλοποιούν τα πιο απαιτητικά επαγγελματικά projects. Κορυφαίες και ισχυρές συνεργασίες με εταιρίες του χώρου επισφραγίζουν την υπεροχή του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Μέσα από καινοτόμες δράσεις όπως το «XINIS EDU FESTIVAL», το ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστηρίζει το ταλέντο και τον επαγγελματισμό των αποφοίτων του, καθώς και τις παραγωγές τους, ενώ παράλληλα τους προσφέρει τη δυνατότητα να  δημιουργήσουν το πιο ισχυρό βιογραφικό, μέσα από μια σειρά διοργανώσεων, σεμιναρίων, workshops και festival που μόνο το ΙΕΚ ΞΥΝΗ μπορεί να τους προσφέρει.
Γι αυτό άλλωστε αποτελεί και την πρώτη επιλογή δεκάδων σπουδαστών  που πραγματοποιούν σπουδές στους τομείς του Ήχου και της Μουσικής.


Για περισσότερες πληροφορίες: IEK ΞΥΝΗ – Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406 – email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it – www.iek-xini.edu.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Κάθε μου λέξη μια σταγόνα αίμα.
Μίλτος Σαχτούρης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

25/8/1934 Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής
26/8/1943 Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Δάκης (Βρασίδας Χαραλαμπίδης)

ΤΥΧΑΙΑ TAGS