96 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
20.11.2019
Ορφέας | Main Feed

Δελτία τύπου

Ορφέας

Οι Matisse ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του τέταρτου album τους της καριέρας τους που θα κυκλοφορήσει από την Columbia την Δευτέρα 30 Απριλίου. Το Paper Door θα περιέχει 10 νέα τραγούδια καθώς και 2 θέματα, ένα instrumental intro και ένα χορωδιακό outro. Τη παραγωγή έκανε ο Greggy K (κιθαρίστας & συνθέτης των Matisse) στο studio του κατά την διάρκεια του χειμώνα 2011/12. Το άλμπουμ σηματοδοτεί η επιστροφή του αυθεντικού τραγουδιστή και συνθέτη Άρη Σιαφά, που έγραψε και τους περισσότερους από τους εξαιρετικούς στίχους των τραγουδιών.

«Through poisoned darkness A blood dripping moon Out of dark waters We’ll come soon» (Happily Never After)
“Η χάρτινη πόρτα μπορεί να μουλιάσει απ' τη βροχή και να γίνει χαρτοπολτός, μπορεί να την κόψει ένα παιδί με το ψαλιδάκι της χειροτεχνίας του, μπορεί να την σκίσει με τα νύχια του ένα αδέσποτο, μπορεί να γίνει φτερό στον άνεμο. Θα μπορούσε να  χρησιμοποιηθεί και ως πίνακας που κρατάς τις σημειώσεις σου... Σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί να την κλειδώσεις. Τα τραγούδια στο  Paper Door είναι για όσους ανησυχούν περισσότερο με τους συναγερμούς παρά με τις χάρτινες πόρτες ή καλύτερα για όσους αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν βλέπουν όλες τις πόρτες χάρτινες...» δήλωσε ο Άρης Σιαφάς για τη θεματολογία των τραγουδιών.
                                                
«Sometimes I wonder why my ego is so strong And though you stand by me I swear I feel alone»  (Sorry)
Το tracklisting του album είναι το ακόλουθο:
01. Listen To The Drunk
02. Happily Never After
03. Bolted Paper Door
04. Lucky Day
05. Sorry
06. Justine
07. The X
08. Wolf And Peter
09. Manifold
10. If We Got Married
11. Bleeding Knees
12. Listen To The Birds

Πρώτο single από το Paper Door θα είναι το “Lucky Day. Το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η Ντόρα Οικονόμου.

«When I was 10 I had a gun a real one I turned it to the sky And tried to shoot the sun» “Bleeding Knees”
Οι Matisse δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2000 επηρεασμένοι κυρίως από τη βρετανική και αμερικάνικη εναλλακτική σκηνή και διάλεξαν το όνομά τους βλέποντας έναν πίνακα του Henry Matisse. Κυκλοφορήσαν το πρώτο τους ep με τίτλο  «4» το 2003, μόλις υπέγραψαν στη Sony Music. Ακολούθησαν τα άλμπουμ  Cheap As Art(2005), Toys Up(2007) και Rock ‘N Roll Mafia (2009). Οι Matisse είναι: Άρης Σιαφάς(φωνή), Γιάννης Μασούρας (μπάσο), Greggy K (κιθάρες), Βασίλης Ζερβός (κιθάρα) & Νίκος Μανουσόπουλος  (drums).

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην πρώτη θέση της επικαιρότητας, όπως τον καιρό της χούντας. Με τη διαφορά ότι τότε ήταν όλοι μαζί μας, ήθελαν να μας βοηθήσουν. Τώρα είναι όλοι εναντίον μας
Νάνα Μούσχουρη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.