102 αναγνώστες online
Find us on FacebookJoin us on Facebook
sideBarΣαββέρια Μαργιολά - «Αλισάχνη»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ «Τι έχω να χάσω»

Τάσος Π. Καραντής
Τάσος Π. Καραντής
Πρώτη Παρουσίαση
ΜΑΡΙΑ ΣΑΧΠΑΣΙΔΗ - «Τι έχω να χάσω»
20.11.2019
Ορφέας | Main Feed

Ανακοινώσεις Ορφέα

Ορφέας

Ο Ορφέας είναι ένα ηλεκτρονικό μουσικό περιοδικό που αφορά αποκλειστικά το ελληνικό τραγούδι και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.e-orfeas.gr. Σκοπός του είναι να παρέχει ενημέρωση και γνώση για τα πρόσωπα και τα πράγματα του ελληνικού τραγουδιού και της ελληνικής μουσικής, κάθε εποχής, με τρόπο ξεκάθαρο και ουσιαστικό.

Η πρόσβαση στο σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου Ορφέας (site) είναι ελεύθερη για όλους και όλοι οι επισκέπτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα κείμενα του site. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περιοχή μελών, που αφορά τους συνεργάτες του Ορφέα και τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Ο κάθε επισκέπτης του site οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του περιεχομένου και των υπηρεσιών του. Σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους, διαφορετικά θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως τους κατωτέρω όρους. Οι όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχόμενου και για όλες τις υπηρεσίες γενικά που περιλαμβάνονται ή παρέχονται στις ιστοσελίδες του δικτυακού μας τόπου. Ο Ορφέας διατηρεί τη δυνατότητα ανά πάσα χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης του εν λόγω δικτυακού τόπου.

Όροι χρήσης του e-orfeas.gr

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου του Ορφέα - e-orfeas.gr (ενδεικτικά αναφέρουμε λογότυπο, κείμενα, άρθρα, γραφικά, φωτογραφίες και κάθε είδους αρχείο), αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του Ορφέα ή συγκεκριμένων ατόμων και συνεργατών του site και διέπεται από τις ελληνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη έγκριση του Ορφέα ή των συνεργατών αυτού.

Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται η αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση οποιασδήποτε εκμετάλλευσης. Ότιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης.

Ο Ορφέας περιλαμβάνει άρθρα, κείμενα και αφιερώματα που αφορούν πρόσωπα και γεγονότα του ελληνικού τραγουδιού και της ελληνικής μουσικής. Κάθε άποψη και αναφορά βασίζεται σε ίδια αντίληψη των συνεργατών του site ή σε συγκεκριμένες πηγές οι οποίες πάντοτε αναφέρονται και κατονομάζονται. Παρόλα αυτά, κάθε διαφωνία με συγκεκριμένα γεγονότα ή καταστάσεις, όπως αυτές παρουσιάζονται στις σελίδες του Ορφέα είναι αποδεκτή αρκεί να είναι αιτιολογημένη. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο Ορφέας δεσμεύεται πως θα προβαίνει στις απαραίτητες διορθώσεις και αναθεωρήσεις, μετά από σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους.

Πιθανές συγκεκριμένες απόψεις των συνεργατών του Ορφέα για πρόσωπα και γεγονότα που αφορούν το ελληνικό τραγούδι, είναι προσωπικές και δε δεσμεύουν το e-orfeas.gr.
Ο Ορφέας, με αφετηρία την αγάπη του για το ελληνικό τραγούδι και πάντοτε σεβόμενος τα νόμιμα και πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιριών δεν περιλαμβάνει στο χώρο του οτιδήποτε θίγει τα παραπάνω δικαιώματα όπως αρχεία μουσικής, αρχεία video, εξώφυλλα δίσκων, cd ή dvd, έντυπες εκδόσεις που αφορούν τη μουσική και οποιοδήποτε ανάλογο υλικό. Για τους ίδιους λόγους απαγορεύει τη διακίνηση τέτοιου υλικού μέσω συνδέσμων στις σελίδες του και έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αφαιρέσει άμεσα οποιοδήποτε σχετικό υλικό υποπέσει στην αντίληψη των συνεργατών του.

Το φωτογραφικό υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ορφέα ή των συνεργάτών αυτού και κατά συνέπεια απαγορεύεται η αναδημοσίευση αυτού, όπως ρητά αναφέρθηκε παραπάνω. Σε κάθη άλλη περίπτωση χρήσης φωτογραφικού η άλλου υλικού από έντυπες εκδόσεις ή δικτυακές πηγές αναφέρεται πάντοτε η πηγή προέλευσης των φωτογραφιών αυτών.

Ο Ορφέας, μέσω των συνεργατών του, δεσμεύεται να καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο της ενημέρωσης μέσω των σελίδων του να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και άμεση διαθεσιμότητα. Για το λόγο αυτό, κάθε είδηση ή δελτίο τύπου που δημοσιεύεται στις σελίδες μας προέρχεται από αρμόδια πηγή και ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία ή την ακρίβειά του. Παρά τα παραπάνω, κάθε τροποποίηση στην ημερομηνία ή το περιεχόμενο εκδηλώσεων και γεγονότων που αφορούν το ελληνικό τραγούδι, την ελληνική μουσική, τους καλλιτέχνες και τα πρόσωπα από τις αρμόδιες πηγές, χωρίς ταυτόχρονη ενημέρωση του Ορφέα ώστε να προβεί με τη σειρά του σε τροποποιήσεις του δικού του περιεχομένου, δε συνιστά ευθύνη του site και ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης.

Ο Ορφέας (e-orfeas.gr) δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω οποιουδήποτε τύπου συνδέσμου (link) και δεν εγγυάται την ορθή λειτουργία ή τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη σε δικτυακούς τόπους στους οποίους παραπέμπουν οι δικές μας σελίδες, ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη δική τους σφαίρα ευθύνης.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων που τυχόν παράσχει ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου του Ορφέα (π.χ. ηλεκτρονική διεύθυνση), διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές ελληνικές και διεθνείς διατάξεις. Κατά συνέπεια, τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη δεν δημοσιοποιούνται και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους. Ο Ορφέας διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικών στοιχείων και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του..

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου του Ορφέα, οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του ελληνικού και διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τη χρήση του δικτύου και να απέχει από κάθε παράνομη ή καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site. Οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στο δικτυακό μας τόπο ή στο δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου, ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής ευθύνης του εν λόγω επισκέπτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

RSS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (90d)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Το παραμύθι της τέχνης λέει πάντα την αλήθεια
Διονύσης Σαββόπουλος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ / ΑΥΡΙΟ

Δεν έχουν καταχωρηθεί γεγονότα.

ΤΥΧΑΙΑ TAGS